EM-hesten Ein Traum er gået bort i en alder af 13 år

14-02-2022 15:52

Annika Knudsen Lorentsen

Den røde vallak Ein Traum, som blandt andet har deltaget ved EM i Rotterdam med spanske Borja Carrascosa er død som følge af kolik

Copyright Ridehesten.com
Borja Carrascosa med Ein Traum ved EM 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den internationale Grand Prix-hest Ein Traum e. Florestan/ Weinberg er gået bort efter en lang kamp for at overleve et koliktilfælde. 

– Han døde i mine arme og tog mine tårer og hjerte. Jeg er så stolt af ham, han var speciel til det sidste. Mit hjerte er i stykker mere end man kan fortælle med ord. Hver dag med ham var en drøm, fortæller Petra Hoffman til Eurodressage

Petra var ejer af den talentfulde vallak, som hun sammen med Dieter Hofmann købte tilbage i 2013 for 58.000 EUR på auktion. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var spanske Borja Carrascosa der uddannede Ein Traum til internationalt Grand Prix-niveau. De red deres første internationale stævne i 2018 og i 2019 lykkedes det dem at blive udtaget til EM, hvor de endte som nr. 34 med 69,705 procent i Grand Prix. 

I 2020 overtog den tyske ungrytter, Paulina Holzknecht tøjlerne og sammen opnåede de flotte resultater i U25-klasserne. 

I slutningen af sidste uge blev Ein Traum desværre syg med kolik, og efter to operationer stod det klart, at han ikke kunne reddes. Han døde i søndag i en alder af bare 13 år. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen