Eliteskue med masser af sport

30-08-2014 12:17

Allerede fredag gik starten for konkurrenceklasserne ved Dansk Varmblods Eliteskue, og der var både dressur og springning af høj karat, der lover godt for weekendens konkurrencer

Copyright Ridehesten.com
Dan Lee på V-Cantate.

På dressurbanen blev fredagens MA1 blev vundet af Lone Bang Larsen på Bakkely's Onandt e. Onassis/Michellino (opdr. Preben Hald) med hele 73,243%, mens det blev Karin Nissen på Eno e. Eskadron/Pardon der løb med sejren i Intermediaire I med en score på 71,974%. Se i øvrigt resultaterne af fredagens Youngster Cup HER.

På springbanen blev det først til sejr til Konstantin Deeken Künnemann på Viktoria 73 e. Cristo/Heraldik xx med nul fejl i tiden 60,56 sek. i første afdeling af LA2**, mens sejren i anden afdeling af klassen gik til Christian Tang Nielsen på Vos De La Loi e. Hors La Loi II/Damiro med nul fejl i tiden 63,12 sek.

I første afdeling af MB1* gik sejren til Louise Høj på Lucy Lou e. Loredo/Furinos med nul fejl i omspringningen i tiden 29,08 sek., mens vinderen af anden afdeling blev Hans Ley på Kong's Babados e. Willemoes/Racot (opdr. Hans Ley) med nul fejl i omspringningen i tiden 29,07 sek.

Christian Jansen på Noklits Dexon e. Corlando/Lavallo (opdr. Leif Sohnemann) sejrede i MB2** efter en fejlfri runde i tiden 66,97 sek.

I fredagens sidste klasse, MA1*, gik sejren til Dan Lee på V-Cantate e. Carano/Leonid med nul fejl i omspringningen i tiden 28,89 sek.

I dag er der igen masser af sport i sigte i forbindelse med Dansk Varmblods Eliteskue på Vilhelmsborg, herunder Grand Prix-dressur og Youngster Cup-springning.

Se program og flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner