Halloween-springning i Nr Aaby

04-10-2015 19:23

Maria Schacht

Hele weekenden har stået på springning i Nr Aaby Rideklub, hvor der var pyntet flot op med halloween-tema

I går stod den på heste, i dag stod den på ponyspringning hele dagen. Godt 260 ekvipager har givet den gas i bedste pony-stil på banen.

 

Dagens LA1* for kategori III pony blev vundet af Stine Twisttmann på Prins, de sluttede omspringningen med nul fejl og lige præcis 22,22 sekunder. Andenpladsen gik Lærke Isabell Godsk på Stald Fox’s Mr. Fox, der sluttede omspringningen med nul fejl og en tid på 23,07 sekunder. Tredjepladsen gik til Sesse Babette Busch Hansen på Ysselvliedt’s Gipsy Boy, de sluttede uden fejl med 26,09 sekunder.

 

Samme klasse, bare for kategori II ponyer, sluttede med Stevald Bøje Nielsen på Matilde på førstepladsen, de sluttede med nul fejl og en tid på 22,51 sekunder. Det var helt vildt tæt løb, og andenpladsen gik til Cecilie Voller Kjærullf på Prins, der var bare en brøkdel langsommere og sluttede med nul fejl og en tid på 22,72 sekunder. Tredjepladsen var nærmest ligeså tæt, og gik til Frida Munk Lassen på Beauty, der sluttede med nul fejl og en tid på 22,86 sekunder.

 

For kategori I ponyerne, i LA1*, var der også kamp om de første placeringer. Hurtigst og helt suveræn var dog Stine Twistmann, igen, denne gang på Little Joe. De fik nul fejl og en tid på 22,39 sekunder. Andenpladsen gik så til Alexander Godsk på Ringwood Plutoe, der sluttede med nul fejl og en tid på 22,58 sekunder. Tredjepladsen gik til Stevald Bøje Nielsen på Gotaro, de sluttede med nul fejl og en tid på 24,44 sekunder. 

Husk at se billeder fra søndag her på siden i næste uge!

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen