Elitefølauktion: Kvalitetsføl for enhver smag

21-08-2019 16:25

Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue står lige for døren, og i den forbindelse nærmer vi os også den store traditionsrige Elitefølauktion. Vi sat kollektionen under luppen og fundet en håndfuld interessante føl til dig

Copyright Ridehesten.com
Qarouba II.

Når 60 håndplukkede kvalitetsføl kommer under hammeren ved Dansk Varmblods Elitefølauktion lørdag aften den 24. august, så er der noget for enhver smag. De 34 dressurbetonede og 26 springbetonede omfatter både hingste- og hoppeføl, og der er tale om, der i kraft af deres type, funktion og præstationsstærke afstamning må anses for at være kandidater til at blive nogle af fremtidens kanoner i sport og/eller avl. Vi har her fundet lidt forskelligt til dig:

Davinia – feminint, velbygget og velgående dressurhoppeføl med velkomponeret præstationsafstamning

Bøggilds Fifty Quid – rider du i din drøm op ad midterlinjen på en elegant skimmel, så er den lige her!

Hesselbjergs Zamora – et højtstillet, harmonisk hoppeføl med indundergribende bagben og super blod

Copyright Ridehesten.com
Hesselbjergs Zamora.

Tornado Rose – springhingsteføl med power, styrke og galop i særklasse samt to forældre med succes sport

Svalegårds Gold Star – springhingsteføl der er  helbror til kåret hingst med top avls- og sportspotentiale

Qarouba II – springhoppeføl med hele pakken, der omfatter et præstationsstærkt bagkatalog til avl og sport
 

Se hele auktionskollektionen.
 

BØGGILDS FIFTY QUID from Dansk Varmblod on Vimeo.

Info

Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue

Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue finder sted den 24. – 25. august 2019 på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg syd for Århus. DV-føl og – hopper, der er udvalgt ved regionale skuer og kåringer over hele landet, mødes her til at dyste om titlerne årets bedste inden for deres kategori i dressur og springning.

Sideløbende med eliteskuet afvikler Danish Derby Horseshows landsstævne i dressur og springning med masser af klasser op til Grand. Her afholdes også kvalifikation til Bundgaard Byg Cup (dressur), kvalifikation til Dansk Ride Forbunds PAVO championater for unge dressurheste (4-7 år) og springheste (4-6 år), ligesom Dansk Varmblod afholder endelig udtagelse til UVM i springning på Zangersheide i september samt Youngster Cup i både dressur og springning. Landsstævnet starter torsdag den 22. august.

Lørdag den 24. august om eftermiddag holder Dansk Varmblod reception for medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere foran hovedbygningen, hvor Dansk Varmblod byder på et glas i anledning af forbundets 40-års fødselsdag. Ved samme lejlighed sker afsløringen af Dansk Varmblods fødselsdagsgave i form af en statue på plænen foran hovedbygningen.

Ligeledes lørdag den 24. august finder Dansk Varmblods store avlerfest sted om aftenen, hvor festlighederne slås i gang med Dansk Varmblods Elitefølauktion over 58? nøje udvalgte føl af meget høj kvalitet.
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing