Egene kæmpede for medalje

19-09-2022 15:27

Annika Knudsen Lorentsen

I går tog et hold på tre ryttere fra Egene Rideklub sølvmedaljen ved DM for ponyhold i springning, men dagen startede ikke med troen på, at det kunne lade sig gøre

Copyright Ridehesten.com
De tre piger der sikrede sølvmedaljen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til start for Egene Rideklub kom Julie Bille Andersen, Laura Sloth Kjær og Amalie Breum-Harild, og dermed vidste de, at alle runder de skulle ride i mesterskabet ville være afgørende. 

Som det eneste hold havde de ikke en fjerde rytter, og det skyldtes af Amalie Sophia Laursen, fjerderytterens pony, desværre var halt om morgenen på mesterskabsdagen. Dermed krævede det toppræstation fra de tre øvrige ryttere at sikre holdet en medalje, og der var ikke plads til at lave mange fejl. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange fejl blev det ikke til, og faktisk afholdt blot et enkelt nedslag holdet fra at være med i guldkampen. Med deres resultat på 4 fejl skulle de kæmpe om sølvmedaljen i en omspringning, og her beviste de virkelig deres værd, ved at ride ene fejlfrie runder og hurtige tider. Sølvet var i hus for holdet, til stor glæde for ryttere og teamet omkring dem. 

– Det var virkelig fedt at se pigerne kæmpe for det, selvom det var en ret presset situation for holdet, da vi fandt ud af, at den ene af pigerne ikke kunne starte i finalen, fortæller Rikke Kjær, som er mor til Laura Sloth Kjær. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen