ECCO Cup finalerne til Uggerhalne Sportsrideklub

23-09-2017 06:58

Finalisterne  ved det års ECCO Cup skal ikke længere tage den sædvanlige tur til Middelfart Ridecenter, men i stedet drage mod det nordjyske til december

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste seks år har Middelfart Ridecenter været vært for finalerne i den traditionsrige ECCO Cup, der altid finder sted sidst på året.

Men i år har Middelfart Rideklub ikke længere mulighed for at afholde finalerne. Flere klubber har tilbudt deres hjælp til afviking af finalerne, men det endelige valg faldt på Uggerhalne Sportsrideklub, USR.

Finalerne i ECCO Cup bliver dermed afholdt i det nordjyske den 1.-3. december

Nyheden fortsætter efter annoncen

Om ECCO Cup
Det har altid ligget ECCO på sinde at støtte op omkring unge, der gennem deres sport udviser målrettethed, engagement og dedikation. Derfor er formålet med ECCO Cup’en at fremme den danske ungdomselite indenfor dressursporten, således ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau. ECCO Cup strækker sig fra kategori II ponyer til ECCO U25 Grand Prix og understøtter dermed de unge talenters rytterkarriere i et kontinuerligt forløb.

Kvalificeret til finalerunderne for pony kat. I, juniorer og YR er de 15 ekvipager og for pony kat. II de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. Dog skal man have redet andendagens finale ved minimum to af kvalifikationsstævnerne.
Kvalificeret til U25 finalerunden er de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de 3 kvalifikationsrunder.
 

Læs mere HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald