ECCO Cup 2014: Nana Gajhede

06-12-2014 07:58

Med hesten Dark Knight er Nana Gajhede klar til ECCO Cup-finalen for U18, som løber af stablen i Middelfart den kommende weekend – Ridehesten.com har talt med den talentfulde rytter

Copyright Ridehesten.com
Nana Gajhede og Dark Knight ved DM for juniorer og ungryttere 2014.

Hvornår og hvordan kom du i gang med at ride?
- Min mor har redet i mange år, og efter jeg havde været bange for heste i et par år, så fik jeg en lille sød shetlandspony, som jeg hurtigt blev tryg ved, og så fandt jeg interessen for at ride dressur og starte stævne efterhånden.

Fortæl lidt om den hest, du skal deltage på.
- Jeg skal deltage på Dark Knight – Darky er en 8-års hingst efter Don Crusador/Tannenhof´s Cheenook. Jeg har haft ham i ca. 5 måneder, men på trods af det, har han allerede givet mig nogle fantastiske oplevelser blandt andet deltagelse ved JBK og bronzemedalje til DM.

Hvem får du undervisning af, og hvad er det vigtigste han/hun har lært dig?
- Jeg får undervisning af Michael Søgaard og har fået det i snart 2 år. Jeg har haft stor gavn af Michaels fokus på grundridning, og så er han rigtig god til altid at komme med nye løsninger på de små problemer, der nu engang forekommer i træningen.

Hvad er du og din hest bedst til?
- Dark har utroligt meget udstråling, når han kommer på banen, og derudover er vores styrker især traverser og de frie bevægelser.

Hvad glæder du dig mest til ved ECCO Cup-finalerne?
- Jeg glæder til at slutte et godt stævneår med ECCO Cup-finalen. Jeg glæder mig til at ride på banen, for der er altid en fantastisk stemning ved dette stævne og til forhåbentlig at få endnu en god oplevelse med Darky.

ECCO Cup

Startlister

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen