Dygtige talenter i Hjallerup

05-07-2014 18:11

Igen i dag blev der vist rigtig god ridning ved DYD- og landsstævnet i Hjallerup Rideklub med flere flotte resultater til følge

Copyright Ridehesten.com
Victoria E. Vallentin på Zaragossa - her ved Kirstineholm Dressurfestival tidligere i år.

Dagens første PRT for kat. 1 blev vundet af Nikoline Ulrich på Dornik-Son med 72,051%, mens dagens anden PRT for kat. 1 blev vundet af Malene Rønhoff Gejl på Lynet med 71,197%.

PRT for kat. 2 blev vundet af Malene Aborg på Vigerous Reckless med 70,641%, og Katrine Latter på Goldfever Hella Bella snuppede sejren i PRI for kat. 1 og 2 med en score på 67,500%.

Dagens juniorklasse blev vundet af Victoria E. Vallentin på Zaragossa med 71,486%, og efter sejren fortalte hun følgende til Ridehesten.com: - Det er en 10-årig hollandsk varmblod. Han var frisk i dag, så der indløb et par småfejl. Jeg har ikke dannet par med hesten så længe, så jeg kender den endnu ikke så godt. Jeg er derfor glad og tilfreds med resultatet i dag.

Endelig blev det Michala Mejlgaard Jensen på Uno, der med 70,395% vandt ungrytterklassen.

- Uno er en 13 år gammel vallak, som vi købte i december 2013 af Andreas Helgstrand, og han har blandt andet været med til EM og NM for Norges juniorhold. I det halve år jeg har haft ham, har vi allerede haft en masse gode oplevelser! Både på nationalt og internationalt plan. I dag havde jeg en rigtig god tur. Han kiggede dog lidt i det ene hjørne i traven, men havde en rigtig god flydende galoptur! Og det var dejligt, dommerne var enige i det, fortalte Michala Mejlgaard Jensen til Ridehesten.com.

Se flere resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen