DV vil sende heste til Valkenswaard

22-05-2024 11:34

UVM for springhold finder sted i Valkenswaard i Holland til september, og hvis du drømmer om at få din unge springhest med for Dansk Varmblod, er det nu, du skal melde til hos DV for at komme i betragtning til udtagelse

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen med Emmett H DWB e. Emerald van't Ruytershof/ Cancara (opdr. Marie-Louise og Lars Wulff Henriksen) vandt guld individuelt i holdet for 6-års heste i 2023. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod har besluttet at sende hold til Valkenswaard til WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy - holdkonkurrencen for avlsforbund i springning igen i år. Det kræver naturligvis, at der er ryttere, som tilmelder sig til bruttotruppen.

Studbook Trophy er en holdkonkurrence for avlsforbund tilknyttet WBFSH, og sidste år vandt Dansk Varmblods heste en sølv- og en bronzemedalje for hhv. 6- og 8-års heste. Rytterne var meget begejstrede for de flotte omgivelser og de gode staldforhold på Longines Tops Internationale Arena.

Stævnet finder sted den 26.–29. september og er for 5-, 6-, 7- og 8-års heste samt avlshingste på over 9 år. Hvert hold består af minimum tre heste og maksimalt seks. Tre heste fra hvert avlsforbund går ind i finalen.

Dansk Varmblod skal sende en principiel tilmelding til arrangørerne den 30. maj.

Der har tidligere år været træningssamlinger, som har fungeret som iagttagelse. I år sker det på baggrund af bl.a. stævneresultater, og det bliver Bo K. Møller og Kristian Skovrider, som skal sammensætte landsholdene til UVM og Studbook Trophy. Det er også dem, som kommer til at fungere som holdledere, når holdene er afsted.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For at komme i betragtning til udtagelse, skal man tilmelde sig. Tilmeldingen er åben her.

Tilmelding er gratis for heste, hvis ejer er medlem af Dansk Varmblod. For tilmelding af heste, hvis ejer ikke er medlem af Dansk Varmblod koster det 500 kr.

Listen over heste i bruttotruppen vil løbende blive opdateret og være synlig på varmblod.dk, så man kan se, hvilke ekvipager, der er under observation af Bo K. Møller og Kristian Skovrider forud for udtagelsen. 

 Se det foreløbige program for Studbook Trophy her.

/ Dansk Varmblod

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen