Dujardin tester igen

18-05-2016 11:26

Hun gjorde det ved Dansk Varmblods Hingstekåring i år og sidste år, og nu gør hun det igen – denne gang bare i Sverige – Charlotte Dujardin skal endnu engang være testrytter

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardin tester de unge heste ved DV-hingstekåringen i Herning 2016

Ved det svenske Unghestechampionat 2016 er det netop nu blevet offentliggjort at den talentfulde OL-vindende britiske dressurrytter Charlotte Dujardin skal være testrytter. Svensk Varmblod har i samarbejde med Breeders Trophy fået arrangeret at Charlotte skal teste de unge svenske heste.

Ungehestechampionatet 2016 skal afholdes på Flyinge i Sverige den 4. – 9. oktober, og her vil Charlotte så påtage sig rollen som testrytter af de mange Svensk Varmblods-registrerede ungheste.

- Vi er så glade for at kunne byde velkommen til Charlotte. Vi så hende ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, hvor hun fik en god clinic ud af at være testrytter. Hun fortalte publikum, hvad hun følte på ryggen af hesten, og kom derudover med mange gode ideer til videre ridning af hestene, hvilket publikum særligt nød godt af, fortæller manager ved Breeders Trophy Tomas Torgersen. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen