Fortsat dansk sejrsgang

22-09-2014 09:41

Torsdagens danske sejr i Donaueschingen, Tyskland, fortsatte henover weekenden med flere placeringer o sejre til de danske springryttere, herunder sammenlangt tre ud af tre sejre til Lejse Bramminge og Cascada

Copyright Ridehesten.com
Lejse Bramminge og Cascada - her ved DM 2014.

Efter torsdagens sejr i Large Tour til Lejse Bramminge og Cascada, fortsatte ekvipagen, der trænes af Lars Bak Andersen, på fornemmeste vis med endnu en sejr i fredagens Large Tour (140 cm), mens det blev til en fjerdeplads i samme klasse på Caddie e. Casir Ask/Lobster (opdr. Martin Theil).

Også Lars Bak Andersen selv var i vælten fredag, hvor det først blev til en syvendeplads i en 145 cm klasse på Carinjon, mens det blev til en fjerdeplads på Arcado L i en 150 cm klasse.

De gode resultater fortsatte lørdag med en sjetteplads til Lars Bak Andersen og Fine Edition i CHIYH1* (140 cm) og en femteplads til Emil Hallundbæk på Uno’s Safier i 145 cm klassen.

Søndag var danskerne særdeles svære at komme uden om, og Lejse Bramminge startede da også dagen med at vinde Large Tour-finalen på Cascada, mens Lars Bak Andersen snuppede sejren i 145 cm klassen på Carinjon.

Se flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner