Dronningen støttede dressurrytterne

01-08-2024 09:34

De to foregående dage har alle tre danske dressurryttere været til start ved OL i Paris, og på sidelinjen fulgte dronning Mary rytterne tæt

Efter to dage med de indledende holdkonkurrencer står de danske dressurryttere et rigtig godt sted. Både Daniel Bachmann Andersen, Nanna Skodborg Merrald og Cathrine Laudrup-Dufour vandt hver deres gruppe, hvilket kvalificerede dem direkte til kürfinalen på søndag.

Samtidig kvalificerede de også holdet til holdfinalen på lørdag, som uden tvivl bliver uhyggelig spændende, eftersom danskerne endte blot et mulehår efter tyskerne i den indledende klasse. På lørdag starter holdene fra nul, og dermed kan alt ske, når medaljerne skal uddeles.

Der har været mange danskere på tilskuerpladserne de sidste par dage, og det har været tydeligt, hvordan de danske ryttere har kunnet mærke støtten inde på banen.

Blandt de danske tilskuere havde en helt speciel person også taget plads, nemlig dronning Mary.

Dronningen har en stor kærlighed til heste og har også selv redet et par stævner i 2020 og 2021. Flere gange har hun også støttet dressurrytterne både ved DM og hingstekåringen i Herning. I fredags var hun og kong Frederik med til åbningsceremonien, og i denne uge er dronningen til stede i Versailles.

Både tirsdag og onsdag var den danske dronning sammen med Helle Krasnik Trolle og Malou Skeel at finde på tilskuerrækkerne, hvor solen bagte, og temperaturen ramte over 30 grader begge dage.

I gårsdagens pause mødtes Mary også med Cathrine Laudrup-Dufour, hvor de fik sig en god snak om den flotte tur, som Dufour havde haft på Freestyle et par timer forinden.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner