Drøn hurtige ponyer i Slangerup

17-01-2016 21:40

Slangerup Lynge rideklub har i denne weekend været vært for et distriktstævne i ponyspringning. I søndagens smukke solskin, skulle der rides stærkt og fejlfrit for at være med i placeringerne

Leonora Sandberg Nielsen på Korreborg's Oline

Det var en yderst kold morgen, som mødte de startende til stævnet. Det kompenserede det flotte sneklædte landskab dog delvist for, på Slangerup Lynges fine udendørs arealer.

Allerede i LB1* for kat. III ponyer blev barren sat højt, for resten af dagen. Her blev der nemlig i den grad redet stærkt af de yngste ryttere, hvor bare 0,34 sekunder skilte første og fjerdepladsen ad. Det blev Leonora Sandberg Nielsen på Korreborg's Oline, som passerede mål først, da ekvipagen red fejlfrit i 2. fase i tiden 21,41 sekunder og derved snuppede førstepladsen. Det blev så tæt, som det overhovedet kunne være i mellem de to første placeringer, da andenpladsen blev indtaget af Sofie Kjer Gregersen på Master Mind i tiden 21,42 sekunder, ligeledes fejlfrit i 2. fase. Nummer tre blev Sofie Møller Ellegaard på Rosengårdens Puskas, efter en fejlfri tur på 21,58 sekunder i 2. fase.

Cassandra Lundberg Nielsen på Clements Matadormix

I LB2** for kat. II ponyer, var billedet lidt det samme som i kat. III ponyers LB1*. Her var der dog en smule længere afstand i tiden fra første til tredjepladsen. Her trak Cassandra Lundberg Nielsen på Clements Matadormix det længste strå, da parret vandt klassen efter nul fejl i 2. fase, med en tid på 22,24 sekunder. Herefter fulgte Filippa My med Rambo på andenpladsen i tiden 22,95 sekunder efter 2. fase. Meget tæt på Filippa blev det Rikke Friis som på Sannebo's Carreas indtog tredjepladsen med en tid på 22,97 sekunder.

Sandra Tønnesen på Hedegårdens Magic

Til forskel for de foregående klasser, var der i LB2** for kat. I ponyer, ingen tvivl om hvem sejren tilfaldt. Midtvejs i klassen lagde Sandra Tønnesen på Hedegårdens Magic i spidsen af klassen efter at have passeret mål, da tiden slog 21,28 sekunder samt en fejlfri runde. Der var ingen andre i klassen, som nærmede sig Sandra og Magic, så det blev til en komfortabel sejr til ekvipagen, hvor Isabel Vang Hvitved på Honey var de nærmeste konkurrenter i tiden 24,80 sekunder. Som nummer tre blev det Louise Bober på Cecilie, som red 2. fase i tiden 25,60 sekunder.