Drømmeføl efter Dynamic Dream på auktion

24-08-2024 06:53
Avl

Når Dansk Varmblod inviterer til Elitefølauktion på Vilhelmsborg, er der hele fire afkom efter Dynamic Dream i kollektionen

Copyright Ridehesten.com
Hingsteføllet Björklunds Goyard er et af de fire udvalgte føl efter Dynamic Dream, der udbudes på dette års Elitefølauktion i DV. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue finder sted fra den 30. august til 1. september. Eliteskuet markerer afslutningen på sommerens sadelkåringer, følskuer og 2-års skuer og samler cremen af de fremstillede heste til en festlig finale.

Lørdag aften afsluttes med Elitefølauktionen præsenteret af Dansk Hesteforsikring. Fra kl. 19.00 svinger auktionarius hammeren over 38 særligt udvalgte føl fordelt med 15 føl af springafstamning og 23 føl af dressurafstamning.

Det er en udsøgt samling af smukke og charmerende føl, som Auktionsudvalget har sammensat - og alle er af særdeles interessant og eftertragtet afstamning.

Fire afkom efter Dynamic Dream
Dressurkollektionen rummer afkom efter interessante hingste som: Glamourdale, Blue Hors Baron, Global Player, Gørklintgaards Million, So Perfect, Highfive Fuglsang, Fynch Hatton, Be Sure, Total McLaren, Vitalis, Bueno SL, Straight Horse Leonardo, For Real og hele fire afkom efter Dynamic Dream.

Dynamic Dream e. Dream Boy/ Sir Donnerhall I kom til kåring i Dansk Varmblod som fløjhingst i Westfalen. Han blev præmiehingst herhjemme i 2020, og bestod sin 14-dages test med 9 for trav og galop og 10 for præstationsvilje. Hingsten, der er født i 2017, er allerede nu far til flere kårede/godkendte sønner, bl.a. to hingste med avlsgodkendelse i år i Dansk Varmblod.

Det er to hingste- og to hoppeføl efter Dynamic Dream, som kommer under hammeren på Elitefølauktionen – føl, som er interessante i både avl og sport.

Copyright Ridehesten.com
RM’s Deja Vu. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kat. 424 RM’s Deja Vu e. Dynamic Dream/ Detroit – hingsteføl
Storrammet, elegant og virkelig velproportioneret. Han er tilpas ædel med harmoniske flotte linjer og et indtagende look. Han både skridter, traver og galopperer forrygende godt. Han kommer ud af en præstationsstærk hoppestamme, der tæller flere internationale topheste i dressur og springning, afkom solgt på auktioner i ind- og udland samt flere succesfulde championatsdeltagere.

Copyright Ridehesten.com
Dawina Maxima. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Kat. 433 Dawina Maxima e. Dynamic Dreas/ Florencio I – hoppeføl
Et betydeligt, storrammet og harmonisk hoppeføl, som er velbalanceret og særdeles velgående i alle tre gangarter. Hoppestammen kommer fra Sverige, og føllets mor er elitehoppe i Dansk Varmblod.

Copyright Ridehesten.com
Hummelhedes Diamante. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Kat. 444 Hummelhedes Diamante e. Dymanoc Dream/ Blue Hors Farell – hoppeføl
Et yndigt og besnærende hoppeføl, som vender helt rigtigt. Hun har looks ud over det sædvanlige, og samtidig bevæger hun sig med ynde. Hun er ud af en morstamme med flere præstationer.

Copyright Ridehesten.com
Björklunds Goyard. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Kat. 454 Björklunds Goyard e. Dynamic Dream/Bretton Woods – hingsteføl
Et føl af fremragende type med meget flot udtryk. Topmoderne og ædelt føl med fremragende trav og galop, hvor han går dejlig naturligt op - ad - bakke og med et godt afskub. Helhedskarakter på 9 fra årets følskue. Her har vi et føl med alle kvaliteter til at blive et fremtidigt Grand Prix-emne. Hoppestammen er fra Springborgs succesfulde G-linje. Mor er Springborgs Guinevere BRDH, mormor er Springborgs Guyana EBRDH, som blev A-hest i dressur i blot en alder af 7 år. Hoppestammen er med stærkt præstationsblod med Donnerhall og Rubinstein som grundsten, og med flere medalje- og elitehopper i de bagvedliggende led.

Du kan se hele den flotte kollektion på www.varmblodauktion.dk – her er der fotos og video af føllene, samt en beskrivelse, afstamning og bemærkninger fra dyrlægens kliniske undersøgelse af føllet. Torsdag den 29. august kl. 17.00 går auktionen online, og dermed er der herefter åbent for bud.

Over de kommende dage frem til auktionsstarten vil de udbudte føl blive præsenteret på Dansk Varmblods hjemmeside samt her på Ridehesten.com.

/ Dansk Varmblod

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner