DRF har åbnet for indstilling til Årets Official

06-01-2022 16:00

Trine Askjær-Jørgensen

Så er det tid, hvis I mener, at én i jeres klub fortjener at få prisen som Årets Official, for nu har Dansk Ride Forbund nemlig åbnet for indstillinger

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Er der en official i din klub, der har ydet en særlig indsats for ridesporten? Så er det med at indstille vedkommende til prisen Årets Official. Det er første gang Dansk Ride Forbund uddeler prisen, og indstilling af officials er netop åbnet.

Alle klubber under DRF kan indstille netop den kandidat, de mener, fortjener prisen som Årets Official. Kandidaten kan vælges helt frit uanset både disciplin og niveau - men vedkommende SKAL være aktiv official. 

Der er åbent for indstillinger fra den 5. januar til den 15. februar.

Ridesporten er i høj grad båret af frivillige kræfter. De mange stævner, aktiviteter m.m. ville ikke være en realitet, hvis ikke det var for de mange frivillige, der bidrager med deres tid og energi til ridesporten. Derfor kårer Dansk Ride Forbund nu Årets Official. Prisen går til en official, der har ydet en ekstraordinær indsats til gavn for ridesporten, og tildeles for første gang på repræsentantskabsmødet i år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Indstillingen til prisen Årets Official sker via en online formular, som skal udfyldes af en repræsentant fra klubben. Hver klub kan lave én indstilling, og denne skal indeholde en fyldestgørende begrundelse for, hvorfor netop denne official fortjener prisen.

Efter den 15. februar vil DRF’s administration i samråd med de respektive disciplinudvalg udvælge en række kandidater, hvorfra bestyrelsen på deres møde i marts vil vælge én official, der skal modtage prisen. Årets Official bliver derefter kåret og hædret på Repræsentantskabsmødet den 2. april 2022.

Indstil en kandidat til Årets Official.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen