Drevet af passion og en fornemmelse for kvalitet

07-05-2021 07:39

En af profilartiklerne i denne måneds udgave af Magasinet Ridehesten handler om Lone Bøegh Henriksen som hele livet har brændt for heste og ridesport. Hun har igennem 30 år drevet stutteri, der startede med hobbyavl og udviklede sig til konceptet High Performance Horses  – HP Horses 

Copyright Ridehesten.com
Lone Bøegh Henriksen, stifter og indehaver af HP Horses, ses her med hoppen Best of Mount St John. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

I Ny Harløse uden for Hillerød udlever hesteavler Lone Bøegh Henriksen sin store passion for dressurheste i avl og sport via virksomheden HP Horses. For udover at Lone driver en stor ejendomsmæglerforretning, så står hun også bag High Performance Horses – HP Horses – hvor hun udnytter sit talent for at fornemme kvaliteten i føl og heste.

Tilbage i 2006 gjorde Lone et scoop, da hun købte hingsteføllet Fürstenball på en tysk auktion og Fürstenballs succeshistorie er senere blevet kendt af de fleste. Lone lod Paul Schockemöhle erhverve sig halvdelen af hingsten og det har ført til flere hingstepartnerskaber imellem HP Horses og Schockemöhle, som omfatter hingstene Fürstenball, Vitalis, Fürsten-Look, Total Hope, Vivaldon og senest den nykårede hingst Mount St John Q som nu er stationeret hos Schockemöhle.

I det netop udkomne nummer af magasinet Ridehesten, kan man læse hele portrættet af Lone Bøegh Henriksen og HP Horses. Du finder artiklen på side 82 i majnummeret 2021.

 

Gilpa

Allerede abonnent? – Log ind her

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev