Dressurrytterne og deres heste er i topform!

18-08-2019 14:56

Her til eftermiddag har dressurrytterne fået mulighed for at træne på dressurstadion forud for første start i holdkonkurrencens Grand Prix-klasse, der åbner mesterskaberne i Rotterdam mandag morgen

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy.

Det var godt at se de danske ryttere træne på stadion her til eftermiddag forud for EM i Rotterdam. Anders Dahl tog det lidt roligt i træningen med Fidelio van het Bloemenhof. Han skridtede rundt om banen så hesten fik mulighed for at se de mange blomsteropsatser samt de forskellige tv-kameraer, der er placeret rundt om banen. Da Anders gik igang med den egentlige træning, lavede han mange sidebevægelser og løsgørende arbejde, og han smilede tilfreds, da han red fra banen. 
Agnete Kirk Thingaards Jojo AZ er en rutineret herre, derfor skridtede Agnede rundt i sit træningspas på stadion, hvor han kunne få lov til at finde sig til rette i de nye omgivelser. Herefter gik Agnete og Lars Petersen på opvarmningsbanen for at træne mere. 

Cassidy og Zack i fuld træning
Mens Agnete og Anders tog det lidt roligt i dagens træning, så red Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen mere til i træningen, hvilket måske indikerer, at de to ryttere først skal i konkurrence på tirsdag. Både Blue Hors Zack og Atterupgaards Cassidy blev redet i piaffe/passage, og de så begge brandgodt ud! Der var da også brede smil hos alle danske ryttere, da de red fra banen, og ingen af hestene havde reageret på omgivelserne. 

Copyright Ridehesten.com
Træner Lars Petersen holder skarpt øje med Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack i dagens træning.

I aften er der lodtrækning om startrækkefølgen. Tidligere har Danmark haft en meget dårlig statistik, hvor de ved OL i Hongkong trak  start nummer et, det gjorde de også ved EM i Windsor, ved WEG i Kentucky og ved OL i London. Siden er lodtræningen dog gået mere til held. Holdleder Helle Krasnik Trolle fortæller, at der er lodtrækning kl. 19.30 i aften, så danskerne må væbne sig med tålmodighed indtil da.

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ på vej ind på stadion.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen