Dressurhingstekåring i Verden

04-11-2022 19:07
Avl

Den tyske hannoveranerhingstekåring, der i år afvikles adskilt for dressur- og springhingste, er i fuld gang for dressurhingstenes vedkommende – og blandt dem er der flere danskejede

Copyright Ridehesten.com
12 Bonds - Dante Weltino. Foto: Christina Beuke
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det tyske hannoveranerforbunds hingstekåring finder for dressurhingstenes vedkommende sted den 3. - 5. november 2022 i Niedersachsenhallen i Verden, hvor de tilsvarende kåring og auktion for springhingste løber af stablen den 1. - 3. december.

I dag har der været fremvisning på fast bund, som er den trekantede græsbane, hvor alle hingste er blevet opstillet for dommerne og mønstret i skridt og trav. I hallen i eftermiddag er hingstene blevet longeret i alle tre gangarter.

I morgen lørdag starter programmet kl. 8.00 med løsvisning, og derefter kåringsafgørelsen med afsløring af præmiehingstene.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Programmet ved dressurhingstekåringen byder kl. 14 på show og kl. 15.00 på auktion over dressurhingstene - de kårede såvel som de ikke-kårede.

To danske hingstestationer har hingste med til kåringen, nemlig Blue Hors i Randbøl og Helgstrand Dressage i Vodskov.

Blue Hors har fremstillet katalognummer 12 e. Bonds/ Dante Weltino/ Rohdiamant, nr. 18 e. Dancier/ Stedinger/ Bonheur og nr.  40 e. Glamourdale/ Londonderry/ Fürst Heinrich. Helgstrand Dressage har fremstillet katalognummer 23 e. Escamillo/ Ampere/ Ravallo, nr. 31 e. For Romance I/ Franziskus/ De Niro samt nr. 55 e. St. Schufro/ De Niro/ Sandro Hit.

Program for arrangementet – Den komplette kollektion

Copyright Ridehesten.com
40 Glamourdale - Londonderry. Foto: Christina Beuke
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen