Dramatisk Grand Prix Special ved EM

15-08-2015 17:02

Jytte Lemkow

EM Aachen - En medaljeaspirant blev diskvalificeret i Grand Prix Special, hvor de tre individuelle medaljer gik til ryttere fra England, Tysland og Hollnad

En  ellers forrygende spændende Grand Prix Special fik en dramatisk afslutning, da Edward Gal på Glock's Undercover blev diskvalificeret godt inde i programmet pga. blod i munden. Hesten var fra starten ekstremt spændt og på "dupperne". Det var derfor ikke en guldmedalje, der røg.

Utrolig velfortjent vandt Charlotte Dujardin fra England igen igen. Denne gang med 87,577%. Efter et ridt som var i særklasse. Overlegent, smidigt, ubesværet og med stor energi og udstråling. Den lille fejl der indløb i de 15 changementer for hvert galopspring var en skønshedsfejl uden betydning.

På andenpladsen fulgte tyske Kristina Bröring-Sprehe, der leverede et helt fejlfrit program på en hingst, der var koncentreret, fokuseret og meget velgående. Kun piafferne lader lidt tilbage at ønske,

Tredjepladsen gik til hollandske Hans Peter Minderhoud på Glock's Johnson, der ligeledes leverede en imponerende præstation med stor udstråling hos hingsten. Også han havde en lille fejl i "etterne" og sluttede på 79,034%.

Se klassens resultat HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen