Donna Silver gik efter guldet

10-03-2013 11:45

Maja Golles

DV's Hingstekåring | Efter en sidste piaffe med fantastisk rytme, klappede publikum med stor begejstring den vindende ekvipage hele vejen ned af midterlinjen mod den afsluttende parade. Grand Prix-vinder: Daniel Bachmann Andersen og det hvide vidunder Donna Silver

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann og Donna Silver.

Det var et tæt løb mellem rytterne da det kun var meget få point der afskilte placeringerne, fra andenpladsen til fjerdepladsen, Daniel Bachmann Andersen var et godt stykke foran de andre med hele 3%.

Lena Leschly Amand på Gørklintgårds Fanero havde en meget flot debut i Grand Prix. Med et overbevisende program scorede hun 70% på sin meget smukke og udtryksfulde vallak. Parret viste virkelig god piaffe og passage, meget fine changementer og generelt blev Fanero vist med god bæring og flot samlingsgrad.

Nanna Skodborg Merrald og Millibar leverede et flot og flydende travprogram, men der mangler endnu lidt styrke i piaffe og passage, men Milibar udviklet sig konstant til det bedre, og det er en meget lovende ung ekvipage.

Hedebo’s First As og Sofe Jeppesen imponerede med et godt travprogram, med god bagbensaktion i piaffe og passage. Eneste fejl var de lidt mindre flydende piroutter.

Den smukke guldmedaljehoppe Donna Silver indtog arenæn, og betog publikum fra de allerførste trin. Hoppen viste imponerende trav, med flot løft og udtryksfulde sidebevægelser. Piaffe og passage blev vist med en mget flot samlingsgrad, og med god rytme og massker af aktivitet. Publikum var begejstert, og Donna Silvers sidste trin ned mod afslutningsparaden blev ledsaget af massive klapsalver. Daniel Bachmann Andersen smilede bare.

Resultat

1. Donna Silver 73,33%

2. Gørklintgårds Fanero 70%

3. Millibar 69,86%

4. Hedebo er første Som 69,72%

5. Volstrupgaards Cassiopeia 69,22%

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner