DM-sejr til Linnea

26-01-2019 20:21

22 ryttere tørnede her til aften sammen i afgørelsen på Agria DM for seniorer på Vilhelmsborg, og på trods af, at hele otte eliteryttere kom fejlfrit til aftenens afgørende runde,  var Linnea Ericsson-Carey alene om at holde nullet

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey vandt Agria indendørs mesterskab på vilhelmsborg.

Banedesigner Bo Bak Andersen havde skabt en bane, som resulterede i fejl flere steder på banen, og som mesterskabsklassen udviklede sig skulle det vise sig, at banen var så tilpas udfordrende for rytterne, at den tidligere landsholdsrytter Linnea Ericsson-Carey var alene om at gentage sit fejlfrie ridt fra kvalifikationen. Hun blev dermed mester uden yderligere konkurrence på den imponerende hoppe Contenance e. Cornet Obolensky. Det var en udpræget fornøjelse at se Linnea løse opgaven på banen, lige efter bogen og med stort overblik. 

Linnea vandt DM for junior for præcist 20 år siden, netop på Vilhelmsborg, og hun var boblende lykkelig for sejren i dag. Den betyder noget helt særligt for hende. Et lidt hårdt år, hvor hun var begyndt at tvivle på egne evner ligger nu bag Linnea, som kom stærkt tilbage her til aften. Hør hende fortælle ærligt og ligefremt om sejren og hesten, der har en stor plads i hendes hjerte. 

Copyright Ridehesten.com
Gitte Dahl og Conan vandt sølv.

Omspringning om sølv og bronze
De mange veloplagte publikummer i opvisningshallen på Vilhelmsborg blev dog ikke snydt for yderligere spænding for der måtte omspringning til mellem seks rytter for at afgøre kampen om sølv- og bronzemedaljerne.

Gitte Dahl , der vandt DM tilbage i 2016, og hun kom stærkt igen i fredagens kvalifikation, hvor hun og Conan e. Cristo var fejlfrie og hurtigst af alle. I dag fik de nedslag i trekombinationen, som var klassens næstsidste forhindring. Da hun red på banen som sidste rytter i dag vidste hun, at kravet var endnu et fejlfrit ridt, såfremt hun skulle have en chance for vinde sølv. Det mål blev opfyldt, og dermed vandt sidste års bronzevinder Søren Møller Rohde igen bronze i mesterskabet. 

Copyright Ridehesten.com
Det blev til bronze til stutteri Ask og Søren Møller Rohde og avlshingsten Todt un Prince Ask.

Læs mere i magasinet Ridehesten og se hele resultatet HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald