Tytten takker af på Vilhelmsborg

22-09-2021 19:07

Trine Askjær-Jørgensen

Efter fire år på Vilhelmsborg er det slut med Tyttens Madborg, hvor mange af os har nydt godt af bøfsandwich, pomfritter og andet godt til ganen. Men det er ikke helt slut med at se Tytten til ridestævner

Copyright Ridehesten.com
Tytten. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Pr. 1. oktober lukker Tyttens Madborg på Vilhelmsborg. Her har Bo Erichsen, bedre kendt som Tytten, i fire år stået for at servere god gammeldags mad, som mørbradgryde, tarteletter og lignende, til stævner og arrangementer.

Tytten siger: – Jeg har været glad for at være der, og det har været dejligt med masser af glade og tilfredse kunder. Nogle arrangementer har selvfølgelig været bedre end andre, og nogle har vi været mange på i køkkenet, og der har været travlt, og andre ikke, men alt i alt har det været godt at være der.

Tytten har tidligere været chauffør og har også haft en kaffe- og suppebar i Randers. I hesteverdenen har han i mange år været et velkendt ansigt, som de fleste nok har set som banepasser, tidtager og ansvarlig for diverse andre praktiske opgaver ved stævner. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Men efter fire år på Vilhelmsborg skal der nu nye boller på suppen.

Tyttens Madservice - nu på hjul

Tytten vil nu lave en kørende madservice og har derfor købt en stor vogn, som han er i gang med at bygge om til et rullende køkken, som rideklubber og andre kan bestille til deres arrangementer. 

– Nu har jeg jo gang i et nyt tiltag. Jeg er ved at få lavet en foodtruck, som jeg vil bruge til tage rundt at servere mad i til ridestævner, konfirmation, bryllupper osv. Vi kommer ud til det hele. På vores hjemmeside Tyttens Madservice kommer man til at kunne bestille bilen til at komme ud, og man kan vælge lige, hvad man vil have at spise. Vi kan lave alt fra fransk hotdog til engelsk bøf. Kunderne bestemmer selv menuen, slutter Tytten, som glæder sig til at køre rundt omkring i landet med sin nye foodtruck.

Copyright Ridehesten.com
Tyttens streetfood. Foto: Ridehesten.com/Hannah Duelund Liltoft
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen