DM i springning nærmer sig

27-07-2023 12:05

Annika Knudsen Lorentsen

Om to uger begynder dette års DM i springning, som for første gang afholdes på Stutteri Ask. Proportionerne er online, og der er uden tvivl lagt op til spændende afgørelser i fire mesterskaber

Copyright Ridehesten.com
Sidste års medaljetagere for senior. Fv. Andreas Schou, Lars N. Pedersen og Renée Uvlsbjerg. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Inden længe skal dette års DM for senior og Agria DRF Mesterskaber for henholdsvis U18, U21 og U25 afgøres. Det er om præcis 14 dage, at rytterne rider på banen i de første indledende mesterskabsklasser. 

Efter mere end et årti med afholdelsen af mesterskaberne i springning hos Absolute Horses på de flotte faciliteter på Tågerup, flytter mesterskabsafviklingen i år til en ny lokation. I år er det Stutteri Ask på Nordfyn der er værter for mesterskabsstævnet, og de er uden tvivl klar til at videreføre de velfungerende mesterskaber, som de seneste 12 år har været afholdt af teamet på Absolute Horses. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stutteri Ask byder indenfor til et spændende mesterskabsstævne på deres store udendørs konkurrencebane, og samtidig er de klar med topprofessionelle forhold for deltagerne, når hestene kan flytte ind i de faste stævnestalde. 

Ved stævnet skal der vanen tro findes nye danske mestre for både senior, U25, ungrytter og junior. Der er derfor rig mulighed for at besøge stævnet som publikum og overvære mesterskabsklasser i perioden fra torsdag den 10. til søndag den 13. august. Allerede onsdag den 9. august er der ridning på programmet, da der sideløbende med mesterskaberne afholdes en række almindelige landsstævneklasser. 

Se proportionerne her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner