DM-guld til Bianca Walton

07-07-2013 14:38

Det blev guld til Bianca Walton, sølv til Henriette Bedsted og bronze til Cecilie Eriksen i DM i military ved First Eventing Copenhagen 2013

De tre medaljevindende ryttere holdt deres placeringer lige fra første ridt på dressurbanen ved danmarksmesterskabet i military for junior-/ungryttere afviklet ved First Copenhagen Eventing 2013. Dressuren og ridebanespringningen blev afviklet i fredag og lørdag i Bernstorffsparken, mens terrænridningen foregik på Lundegårdens jorde i Høsterkøb. Formatet med at afvikle terrænspringningen på sidste dag er ikke blot publikums venligt, men viste sig allerede sidste år at være fordelagtigt også for de konkurrerende ryttere og heste.

Bianca Walton og Lucky Luke lagde sig i dressuren i front med 44,1 strafpoint i dressur foran Henriette Bedsted med 52,2 og Cecilie Eriksen med 53,1. Det betydelige forspring betød, at Bianca kunne tillade sig en eller to nedrivningen i ridebanespringningen igår, og det blev til fire fejl, Så hendes forspring har reduceret til 48,1 mod 52,2 og 53,1. 

I dagens terrænspringning var alle tre medaljetagere aldeles fejlfri, og placeringsrækkefølgen blever derfor uændret.

Ridehesten.com opdaterer senere på dagen med resultatet fra DM for seniorer med dugfriske resultater.

Se stævnets resulter HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen