Distriktsmesterskab for ponyer i dressur i Hvalsø Rideklub

05-07-2009 21:34

Stine Gertsen

Det var ikke kun dressurchampionat for ungheste, som trak tilskuerne til Hvalsø Rideklub. Klubben afholdt nemlig også Distriktsmesterskab i dressur for alle tre pony-kategorier. Klik ind her og se hvilke ekvipager, der galoperede af med sejrene!

Skønt dét, at blive smidt i vandgraven og derefter kastet i møddingen ikke lyder, som det mest eftertragtede, var det dog noget af det, som mange pony-ryttere i dag håbede på, at blive udsat for! Denne våde og beskidte affære er nemlig et must for den, som ender med titlen: Distriktsmester! I dag konkurrerede kat. 3-, 2- og 1-ponyerne om titlerne, som distriktsmestre i distrikt 3, 2009. Vinderne blev: Kat. 3: Nicole Johnsen og Anton (MSR) med 66,7% Kat. 2: Ida Sofie Daugaard Hulstrøm og Mitsy (HVL) med 68,7 % Kat. 1: Cathrine Hansen og Kalita (MSR) Resten af dagnes resultater kan ses på Hvalsø Rideklubs hjemmeside: www.hvl-rideklub.dk

Alle startende i mesterskabet er blevet fotograferet af Ridehestens fotograf. Billederne kan ses her på siden fra på tirsdag!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen