Det sker ved UVM i Verden lørdag

28-08-2021 06:46

Ved verdensmesterskaberne for unge dressurheste i Verden, Tyskland, skal den første finale afholdes i dag. Det er finalen for 6-års heste, hvor det danske hold ikke er repræsenteret. Danmark har en sidste chance i dag for at få en rytter mere med i søndagens finale, og det er Jacob Nørby Sørensen, der skal ride B-finale for 7-års i dag

Copyright Ridehesten.com
Jacob Nørby Sørensen og Katholt's Hamilton skal ride for deres chance i B-finalen i dag. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når den første finale afvikles UVM 2021 i dag, bliver det muligvis et rent opgør mellem avlshingste. I den indledende klasse gik sejren til KWPN-hingsten Kjento med engelske Charlotte Fry i sadlen, og nummer to blev den tyske hingst Escamillo redet af spanske Manuel Dominguez Bernal foran Helgstrands hingst Suarez redet af danske Mette Sejbjerg Jensen. Så der er trods alt mulighed for et lille danske indslag på medaljepodiet. Klassen starter kl. 15.00, og Mette og Suarez skal ride kl. 17.15.

Startliste til finalen for 6-års.

Kl. 9.00 starter B-finalen for 7-års, og her skal danske Jacob Nørby Sørensen og DV-hesten Katholt's Hamilton e. Blue Hors Zack/ De Noir (opdr. Finn Kristensen) ride kl. 11.05 for deres sidste chance for at nå søndagens finale.

Startliste til B-finalen for 6-års.

Copyright Ridehesten.com
May-Britt Clayton rider igen i dag Almased amatørturen. Foto: Ridehesten..com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ellers er der i dag første afdeling af Nürnberger Burgpokal-kvalifikation i Prix St. Georges uden dansk deltagelse. Der er ligedes Almased amatørtur i Intermediaire I og Grand Prix, hvor Danmark har to ekvipager i Intermediairen, nemlig Frida Dorthe Bertelsen/Chopali kl. 12.03 og Maj-Britt Clayton/Dior kl. 12.32.

Startlisten til Almased Dressage Amateurs Intermediaire I.

Stævnets start- og resultatlister.

Livestream på Clipmyhorse.

Copyright Ridehesten.com
Mette Sejbjerg Jensen og Suarez skal ride finale i dag. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald