Det sker i Falsterbo søndag

16-07-2023 07:29

Annika Knudsen Lorentsen

Sidste dag ved Falsterbo Horse Show begynder inden længe, og i dag er der flere spændende konkurrencer på programmet, blandt andet afgørelsen i Nations Cup dressur og Grand Prix springning

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen med Zippo M.I. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Falsterbo Horse Show 2023 lakker mod enden, men først skal en række interessante klasser afgøres i dag. Der er spændende konkurrencer både på dressur- og springbanen, så der er rig mulighed for at få en god oplevelse her på sidste dagen. 

Nations Cup i dressur
På dressurbanen er højdepunktet i dag afgørelsen af årets Nations Cup, hvor fem nationer skal ride om sejren. To ryttere fra hvert hold skal starte ud i Grand Prix Special, som starter kl. 9.00, mens Nations Cuppen afgøres i Grand Prix kür, som starter kl. 11.00.

De to danske ryttere der skal ride special, er Daniel Bachmann Andersen med Zippo M.I. e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Steen Bo Larsen) og Anna Zibrandtsen med Quel Filou e. Quaterback/ Stedinger. 

Det betyder, at det er Anne Marie Hosbond med Scarlett 712 e. San Amour I/ Comics og Nadja Aaboe Sloth med Favour Gersdorf e. Foundation/ Leandro (opdr. Inger Marie Andreasen) skal forsvare Danmarks føring i Grand Prix kür. 

Start- og resultatlister fra dressur.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med I Know. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Spændende Grand Prix på springbanen
På springbanen er der tre spændende konkurrencer på programmet, og dagen slutter med den 5-stjernede Longines Grand Prix, som afholdes på en 160 cm høj bane. Her er der to danske ryttere til start. Det er Lars N. Pedersen med Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Grafs Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt) og Andreas Schou med I Know e. Arezzo VDL/ Hors la Loi. 

Derudover skal 6- og 7-års finalerne afgøres ved årets Falsterbo Horse Show, og der er danske ekvipager til start i begge finaler. 

Start- og resultatlister fra springning. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen