Derfor burde enhver stald gå digitalt

04-06-2021 16:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Bruger din stald stadig fysisk kalender til planlægning af smed, ormekur eller vaccinationer? Gemmer du stadig vigtige oplysninger om hestene i Facebook-grupper, gruppechats, WhatsApp og Messenger? Bruger du stadig Facebook-grupper til at koordinere træning, eller ting der skal ske i ridehallen? I så fald er det måske tid til at ændre vaner, gå digitalt og begynde at samle alle vigtige oplysninger om stalden ét sted

Copyright Ridehesten.com
Foto: Mosson Stable
Nyheden fortsætter efter annoncen

Gør det nemmere for smeden – og dig selv
Hvor mange gange, har du oplevet en misforståelse med hensyn til skoning? Din hest mangler en sko, og du ringer til smeden for at finde ud af, at han faktisk var i stalden i går. Du fortæller ham, hvilke heste han skal sko, men du glemmer at fortælle ham, at du har brug for huller til mordax til næste stævne på græs. Eller når smeden kommer, så er hesten stadig ude på fold med mudrede ben.

Når alle i stalden bruger appen Mosson Stable, så kan alle se, hvornår smeden kommer næste gang. Din smed vil elske dig, for at forbinde ham eller hende til din Mosson Stable app. Det vil blive meget lettere for smeden at planlægge sin dag, for han eller hun ved nøjagtigt, hvor mange heste der skal ordnes, og præcist hvad der skal gøres, med hver hest. De vil have al den information, de har brug for til hver hest samlet et sted; Hvad skal der gøres? Hvad skal der ikke gøres? Hvornår blev hesten sidst ordnet? Hvem skal faktureres? Det hele er i appen.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Mosson Stable

Tidsplan i Ridehallen
Hvor mange gange har du gået glip af oplysninger om aktiviteter, der foregår i ridehallen? Nogen skrev i Facebook-gruppen for to uger siden, at de planlagde en dressurundervisning i dag, men skrev nogen det ned et bagefter, så man nemt og hurtigt kunne finde begivenheden?

Meddelelser forsvinder ikke længere i gruppechats eller Facebook-grupper, når alle har appen Mosson Stable. Med Mosson Stable kan du nemt tjekke det Digitale Whiteboard for at se, om der er planlagt noget specielt i dag eller de næste dage. På den måde kan folk give hinanden et heads up i godt tid, når der er planlagt undervisning eller der kommer kunder for at prøve en hest osv.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Mosson Stable

Besøgende
Når alle i stalden bruger Mosson Stable, kan du se, hvornår nogen i stalden får besøg. Uanset om det er en sadelmager, kiropraktor, tandlæge eller dyrlæge, kan du se detaljerne i planerne på tavlen, og du kan nemt bede om, at din hest også bliver tjekket.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vis og del planer
Hvor mange gange har du spekuleret på, hvem fra din stald der også skal afsted til samme stævne som dig? Når alle i stalden bruger Mosson Stable og tilføjer deres stævneplaner, er det let at se, om I har fælles planer. Træner og rytter Veronica Öhrling fra Vequest AS i Norge har en liste i sin Mosson Stable-app, der viser, hvornår rytterne har planlagt stævne eller træning uden for stalden. Dette giver en mulighed for at aftale at tage af sted flere sammen, at koordinere fælles transport eller bare tage med for den sociale oplevelse.

Fakta
En digital stald

Når alle i stalden bruger Mosson Stable, kan de let se, hvornår smeden kommer næste gang, hvis der sker noget specielt i ridehallen og se hestenes stævneplaner. Hver hest har sin egen profil med foto, beskrivelse, stamdata og kontaktinfo. Og det bedste ved det? Prisen forbliver den samme, uanset hvor mange mennesker og brugere der er forbundet.

Træningsplan
Veronica Öhrling har elever hjemme og på Arneberg Equestrian Center. Begge stalde har Mosson Stable, og hun kan let skifte mellem staldene i sin app for at oprette en træningsplan for sine elever. Hun planlægger den kommen uge ved at tilføje tidspunkter til undervisningen. Eleverne kan se, hvem der ellers har planlagt at være på træningsbanen, eller ride i skoven den dag og ofte ender de med at træne sammen.

Copyright Ridehesten.com
Rytter og træner Veronica Öhrling. Foto: VIDAR KALNES

Team building
Öhrling siger, at Mosson Stable hjælper Vequest AS, med at involvere alle som et team. Ridesporten kan være ganske individuel, og nogle stalde overlader deres pensionærer til sig selv. Det kan føre til, at hver ejer alene fokuserer på sin egen træningsplan for deres hest, planlægger de næste stævner, klinikker, booker smed, kiropraktor eller dyrlæge. Veronica Öhrling fortæller, at Mosson Stable hjælper hende med at opbygge et team. Folk i stalden behøver ikke at være bedste venner for at være mere involveret i hinandens heste. Med Mosson Stable kan alle se, når nogen har booket en kiropraktor, en sadelmager eller planlægger at tage på løbebanen.

–  Min stald er fuld af mennesker, der er involveret og holder af hinanden og alle hestene her. Og det at have Mosson Stable, hjælper mig med at bevare denne kultur, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Jeg tror, at Mosson Stable-appen kan hjælpe flere stalde med at opbygge et sundt team, siger Veronica Öhrling.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Mosson Stable
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen