Der skal gang i butikken

30-12-2017 08:50

Sussi Hjort Hollensted

Springrytteren, Jennifer Fogh Pedersens nytårsforsæt er at få rigtig gang i sit nyopstartede firma med salg og træning af top-springheste

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Fogh Pedersen på Didam i 2014
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som springrytter er det for Jennifer Fogh Pedersen vigtigt, at hun i 2018 får ordentligt gang i sin nyopstartede virksomhed, “Jennifer Fogh Sportpferde” i byen, Breitenburg i Tyskland, hvor hun bor. Her vil hun arbejde med uddannelse og salg af top springheste samt træning af heste og ryttere.
- Jeg brænder rigtig meget for at videregive min viden og kunnen, så derfor er det et vigtigt nytårsforsæt for mig, siger hun. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mere erfaring til Didam
Jennifer Fogh Pedersens andet nytårsforsæt gælder den hollandsk fødte 9 årige vallak, Didam e.Cardento/Guidam.
- Jeg har haft ham, siden han var 5 år, og nu føler jeg, at han er ved at være klar til de høje klasser. Han er meget følsom, så det har taget lang tid at uddanne ham, men nu er han klar både styrkemæssigt, tillidsmæssigt og i forhold til modenhed, siger hun.

Han skal strække sig
Derfor skal Didam i 2018 have en masse “baneerfaring” under hovene.
- Han skal have stævneerfaring nu. Da springene i de højere klasser jo både er højere og bredere, kræver det, at han får erfaring i at skulle strække sig mere i springet, tænke hurtigere og ikke at lade sig distrahere. Så derfor er mit nytårsforsæt at sørge for, at han får den erfaring, slutter hun.

Læs mere om Jennifer i magasinet fra september 2016

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen