Camilla Mortensen i front af U21-mesterskabet (video)

02-10-2021 18:31

Annika Knudsen Lorentsen

Så er ungrytterne også i gang med deres indendørs Agria DRF Mesterskab hos Sønderborg Sportsrideklub og det er Camilla Mortensen, der har lagt sig i front inden finalen i morgen efter en flot og hurtig fejlfri runde i dagens klasse

Copyright Ridehesten.com
Camilla Mortensen og Handybeat. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afholdes der indendørs Agria DRF Mesterskaber for junior, ungrytter og senior hos Sønderborg Sportsrideklub, og mens både junior og senior red deres første afdeling af mesterskabet i går, så har ungrytterne først redet deres første afdeling i dag. 

Klassen, som netop er slut, havde i alt 21 ekvipager til start. Fem af klassens ryttere havde to heste med og dermed to chancer for at ride et godt resultat hjem inden finalen, hvor de kun må ride én af hestene. Ud af de 21 ekvipager i klassen lykkedes det for syv at ride fejlfrit.

Min hest den sprang helt fantastisk, så jeg er virkelig glad [Camilla Mortensen]

Mortensen i front inden finalen
Sejren i den første afdeling gik til Camilla Mortensen, som leverede et hurtigt og fejlfrit ridt i sadlen på den 13-årige Handybeat e. Heartbeat/Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen). Det betyder, at hun har det bedst mulige udgangspunkt i finalen i morgen, hvor hun kommer med 0 fejl og får lov at ride som den sidste, da der rides i omvendt startrækkefølge ud fra dagens resultat. 

Camilla var meget glad efter dagens klasse og i videoen nederst kan I høre hende fortælle lidt om stemningen i hallen og om hendes hest Handybeat. 

Copyright Ridehesten.com
Anna Victoria Weilsby og Stenbækgårds Mojito. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen havde ligeledes nul fejl i dagens klasse og her blev det Anna Victoria Weilsby med Stenbækgårds Mojito e. Godsend du Reverdy/Lambrusco Ask (opdr. Laila Engelbrecht), mens tredjepladsen blev Maria Barnewitz Schou med Queen C e. Catrick Orion/Grandus. 

På fjerdepladsen blev det endnu engang Maria Barnewitz Schou, denne gang i sadlen på Seana 2 e. Stolzenberg og dermed skal Maria vælge hvilken af sine heste hun vil ride i morgendagens finale. Femtepladsen blev Kamilla Ladefoged Rasmussen med Colina 70 e. Colman/Cassini I. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou og Queen C. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Fejlfri var ligeledes Maria Nørregård Langhoff med Diarada S e. Diarado/Cassini I (opdr. Flemming Schultz) og Alexander Godsk med Happy Thoughts e. Messenger/Cordial Medoc. 

I morgen skal ungrytterne ride endnu en runde og hvis der fortsat er flere med sammenlagt nul fejl fra de to runder, så skal de ud i en omspringning for at afgøre hvem der løber med mesterskabstitlen. 

Se resultatet af dagens klasse HER.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev