Bækgaarden Horse Festival nærmer sig

22-06-2022 12:18

Annika Knudsen Lorentsen

Om en uge starter de første stævner på Bækgaarden og i uge 27 byder arrangørerne velkommen til Bækgaarden Horse Festival, som vender stærkt tilbage efter to år, hvor det ikke har været afholdt 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rigtig mange springryttere har meldt deres ankomst til stævnerne på Bækgaarden i uge 26 og uge 27, som afholdes i smukke omgivelser i den østjyske natur, mellem Låsby og Skanderborg. Uge 26 byder på distriktsstævne med championatskvalifikation for hest, samt distriktsstævne for ponyer. 

Uge 27 byder på det populære Bækgaarden Horse Festival, landsstævne for hest, som vender tilbage efter to år med aflysning som følge af corona. Landsstævnet byder på mange spændende klasser, og det er her man blandt andet kan opleve TG HorseBoxes Derby og Stutteri Ask Grand Prix på 150 cm. 

– Vi glæder os meget over, at vi igen kan byde velkommen til Bækgaarden Horse Festival. Vi håber, at mange vil kigge forbi og bidrage til et godt arrangement med spændende ridning og god stemning, fortæller arrangørerne bag arrangementet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De foreløbige startlisterne for stævnet er online. Listen over klasser kan desuden findes via følgende link, og det er også her, man kan følge start- og resultatlister.  

Bækgaarden Warm Cup - uge 26

Bækgaarden Pony Festival - uge 26

Bækgaarden Horse Festival - uge 27

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen