Danske føl på Falsterbo-auktion

15-07-2023 08:15

Annika Knudsen Lorentsen

I dag afholder Holsteiner Verband følauktion ved Falsterbo Horse Show, og her er to danskavlede føl blandt føllene, der bortauktioneres 

Copyright Ridehesten.com
California Vest. Foto: Auktionsfoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

To danskavlede føl er en del af den 12 føl store kollektion, som kommer på Holsteiner Verbands auktion i forbindelse med Falsterbo Horse Show 2023

Fælles for de 12 føl på auktionen er, at det er føl med særdeles interessante og præstationsstærke afstamningerne, og de to danskavlede føl er i høj grad udvalgt på baggrund af deres stærke hoppestammer med mange Grand Prix-heste i stammen. 

Det ene af de danske føl er Quint TH e. Quabri de L'Isle SF/ Cornet Obolensky, som er avlet af Team Henriksen i Lynge. I stammen finder man blandt andet Goriana van Klapscheut e. Vigo d'Arsouilles og Coriana van Klapscheut e. Darco, som begge har gået 160 cm med spanske Pilar Lucrecia Cordon. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det andet danskavlede føl er California Vest e. Comilfo Plus Z/ Chaman, som er opdrættet af Annelise Vestergaard Hansen fra Brenderup. Stammen bag dette føl står blandt andet også bag Nifrane de Kreisker e. Carnute, der har gået 160 cm-klasser med Laura Klaphake og Ego van Orti e. Vigo D'Arsouilles, der gik topsport på allerhøjeste niveau under Edwina Tops-Alexander. 

Fælles for de to danske føl er, at det vrimler med topheste fra samme stamme, som dem føllene er trukket ud af. 

Se hele kollektionen, som kommer på hybridauktionen kl. 17.00. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen