Der er håb for Future Champions-stævnet

29-04-2020 13:36

Det populære store ungdomsstævne Future Champions i Hagen, der normalt plejer at blive afholdt i juni er ligesom meget andet udskudt. Arrangørerne bag stævnet, håber dog at kunne afholde det udendørs til efteråret eller indendørs til vinter 

Copyright Ridehesten.com

På grund af coronapandemien kan ungdomsstævnet Future Champions ikke afholdes fra 9. juni til 14. juni 2020 som ellers planlagt. Arrangørerne bag det yderst populære stævne, som normalvis plejer at være en lille generalprøve forud sommerens europamesterskaber for de unge ryttere, håber at kunne gennemføre stævnet senere på året. 

Håbet er at kunne finde en dato i efteråret så stævnet som sædvanligt kan blive afholdt på Hof Kasselmann i Hagen og hvis ikke det er muligt, vil de forsøge at finde en mulighed for at afholde Nations Cups-turneringenn indendørs i vintersæsonen på PSI Sport- & Auction Center i tyske Ankum.

– På trods af den aktuelle og usædvanlige situation, er vores mål at afholde Future Champions, så de unge ryttere kan få chancen for at præsentere sig på den bedst mulige måde, fortæller Ulli Kasselmann i en pressemeddelelse, og samtidig håber at Future Champions bliver gennemført på den ene eller anden måde. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen