Daniel og Don O tager teten

01-05-2017 16:04

Danske Daniel Bachmann Andersen har netop lagt sig i spidsen af CDI4* Grand Prix Special i Hagen med avlshingsten Blue Hors Don Olymbrio

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med Daniel Bachmann Andersen og den blot 9-årige Blue Hors Don Olymbrios (e. Jazz/ Olympic Ferro) suveræne Grand Prix Special-ridt til 73,569% sætter den danske hingstestation og dressurcenter Blue Hors deres punktum for en fremragende deltagelse ved det internationale stævne i Hagen, hvor Daniel og Allan U. Grøn har gjort det fantastisk med hingstene på højt internationalt niveau - en præstation ingen anden hingstestation i verden kan mønstre.

I dag indløb der kun absolut småting i Daniel og Don Olymbrios program, der blandt andet bød på super flotte changementserier, en flot samlingsgrad og et meget energisk udtryk hele vejen rundt. Hingstens unge alder taget i betragtning lover det særdeles godt for denne ekvipage.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt fem danske ryttere har været til start i klassen, hvor de sidste seks ryttere endnu ikke er redet af banen. Også Anders Dahl med 12-årige Sir Donato e. Sir Donnerhall/ Sally og Charlotte Heering med 11-årige Bufranco e. Negro/ Zevenster har i dag vist rigtig gode takter, der lover godt for fremtiden. Agnete Kirk Thinggaards næsten forbilledlige opstilling er med til at give et meget flot helhedsbillede, men man kunne godt ønske, at den 12-årige  Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/ Donnerschlag (opdr. Atterupgaard) fik hovedet lidt op, så næsten kom helt frem og gav et bedre op-ad-bakke-indtryk. Desværre indløb der i dag nogle dyre fejl, men ekvipagen er fuldstændig ny - ikke blot i international konkurrencesammenhæng, for de har kun dannet par i et par måneder - så deres samspil skal blot have tid, før det blomstrer.

Se klassens foreløbige resultat HER.

I formiddagens Preis der Hof Kasselmann afviklet i CDI4* Grand Prix de Dressage opnåede to DV-heste gode placeringer. Den 15-årige bronzemedaljehoppe Dorina e. Blue Hors Don Schufro/ Ragtime (opdr. Ejgil Bugge Skjødt blev med sin østrigske ejer Evelyn Haim-Swarovski nr. 3 i klassen med 68,360%, mens fjerdepladsen gik til 10-årige Smeyers Sonny Star e. Sunny Boy/ Midt West Ibilight (opdr. Møgelmosegaard AS) redet af schweiziske Marcela Krinke Susmelj til 68,120%. Se klassens resultat HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen