Dejlig stævnedag hos Heslegård Sportsrideklub

13-02-2022 07:09

I går afholdte Heslegård Sportsrideklub et C-stævne i dressur med en enkelt klubklasse for pony, og distriktsklasser op til PSG

Copyright Ridehesten.com
Nynne Dietz Viborg på Campari W WE. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Heslegård Sportsrideklub er i denne weekend værter for et distriktsstævne i dressur, hvor klasserne spænder lige fra LA1 til Grand Prix Special for hestene, imens der for pony blev afviklet en klubklasse lørdag.

Første klasse lørdag var en klubklasse i LA1 til LA4 for ponyer. For kat. 1 ponyerne blev det dagens første rytter, Nynne Dietz Viborg på Campari W WE e. Champagner W/Derano Gold, som løb med sejren. De red til 69,483% i en LA1. For kat. 2 og 3 blev det Ida Marie Post Pedersen på Højmarkens Mighty e. Offem Minos/Højmarkens Ikaros der sejrede med 67,813% i LA4.

Copyright Ridehesten.com
Selina Solberg Vittinghus og Atterupgaards Damaskus. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Næste klasse var en LA1 for heste. Vinder af klassen blev Selina Solberg Vittinghus som havde taget den 5-årige Atterupgaards Damaskus e. Franziskus/Bon Bravour med i byen til en debut i “voksenklasserne”. Parret red til flotte 74,815% og lagde dermed afstand til klassens nr. 2, Camilla Ploug Larsen som med Look At Me e. Fürsten-Look/Blue Hors Zack red til 72,593%. Lige i hælene på Camilla blev det hjemmebanerytter Michala Damm-Frydenberg på Heslegård’s Fürst Louis e. Fürstenball/Heslegård’s Louis med 72,407%.

Copyright Ridehesten.com
Henrik Palm Toft på Ducati de Lux. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dagens næste, en LA4 for heste, blev det Henrik Palm Toft på Ducati de Lux e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Zack som vandt med 74,412% mens Camilla Ploug Larsen måtte se sig til takke med endnu en anden plads. Denne gang på Freemann e. Finest/Diamond Hit, de red til 73,382%.

Copyright Ridehesten.com
Michala Damm-Frydenberg og Heslegård’s Filuna.Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Herefter var MB0 rytterne der stod for tur. Det blev her klassens sidste rytter Michala Damm-Frydenberg som på Heslegård’s Filuna e. Fürstenball/Heslegård’s Louis red til 73,077%. Der var tæt løb mellem anden og tredjepladsen, men det blev Maria Falkner Hansen på Dollar Girl e. De Niro/San Amour som var bedst med 71,282% mens Birgitte Byrialsen tog tredjepladsen på Møllegårdens Sans-Souci e. Sir Donnerhall I/Sam-Sam med 71,026%.

Copyright Ridehesten.com
Lea Colding-Jørgensen på Sixtus Klint. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Dagens sidste og højeste klasse bød på MA1 til PSG. Her kunne Lea Colding-Jørgensen på Sixtus Klint e. Sieger Hit/His Highness løbe med sejren efter et ridt til 69,079% i PSG mens Sofie Amalie Kjærgaard Wettendorff og Orion e. Blue Hors Don Olymbrio/Solos Landtinus tog andenpladsen med 65,694% i MA1

 

Ridehestens fotograf har taget billeder hele lørdagen, se billederne på hjemmesiden i starten af næste uge.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen