De unge hingste blev luftet på Stutteri Ask

21-08-2021 10:03

I de smukke omgivelser på Stutteri Ask, afholdes der i denne weekend C-stævne i springning og i gårsdagens klasser, havde flere af de unge DV-kårede springhingste fundet vej dertil

Med 308 starter i går og 310 starter i dag, er der disse dage fuld gang i den på Stutteri Ask. Efter et vellykket B-stævne i springning i sidste weekend, afholder de i denne weekend Ask Open med Fyns Mesterskab for hold og klasser fra LC til MB2**.

I går blev sport og avl forenet, da flere af de deltagene ryttere havde valgt at tage de unge avlshingste med i byen. Tidligere på året blev fem fireårige springhingste fremstillet til færdigkåring i Dansk Varmblod, hvor de alle sammen opnåede at blive færdigkåret.

Fire af dem havde i går fundet vej til den flotte springbane på Stutteri Ask, nemlig Casper Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Kannan (opdr. Stutteri Ask), Hesselhøj Captain Morgan e. Casallco/Crelido (opdr. Anders Uve Sjøbeck Hoeck), Bøgegårdens Chacoon e. Chacoon Blue/Emerald van ’t Ruytershof samt fløjhingsten Cordento II e. Cornet Obolensky/Cardento (opdr. Linus Camitz). Med deres respektive ryttere, sprang de hver især nogle flotte nulrunder, mens de samtidig blev introduceret til livet som stævneheste.

Se alle resultater fra stævnet HER

Ridehestens fotograf var til stede under klasserne i går. Se billederne på Ridehesten.com senest mandag

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing