De skal til mellemrunde i Grindsted

16-09-2020 09:23

I den kommende weekend er der  mellemrunde i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste i dressur for 4-, 5-, 6- og 7-års heste, og den afvikles i Grindsted Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Den 5-årige DV-hingst Fuglsang Highfive, der rides af unge Anders Uve Sjøbeck Hoeck, har opnået intet mindre end 9,82 i kvalifikationen, og er blandt de heste, der går direkte til finalen på Blue Hors. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen.

Efter en række kvalifikationsstævner i juni, august og september er vi kommet til mellemrunden i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste i dressur for 4-, 5-, 6- og 7-års heste, og den afvikles i Grindsted Rideklub på lørdag og søndag. Mellemrunden afholdes indendørs i lighed med finalestævnet i uge 41 på Blue Hors i Randbøl.

Det er således, at nr. 1 og 2 i 4-års klasserne ved de seks kvalifikationsstævner er direkte videre til finalen og skal derfor ikke gå mellemrunde. Fra mellemrunden går de 28 bedst placerede fra mellemrunden, så der i alt bliver 40 finalister i 4-års championatet.

For både 5- og 6-års gælder det, at der skal 24 heste til finalestævnet, og det er vinderen fra hver af de seks kvalifikationer samt de 18 bedst placerede fra mellemrunden. Hos 7-års hestene skal der findes 14 finalister, og det er de seks kvalifikationsvindere samt de 8 bedst placerede fra mellemrunden.

Ved mellemrunden i Grindsted Rideklub går 7- og 4-års lørdag den 19. september og 5- og 6-års søndag den 20. september. Se alle stævnets startlister her eller startlister til mellemrundeklasserne herunder:

Startliste mellemrunde 4-års.

Startliste mellemrunde 5-års.

Startliste mellemrunde 6-års.

Startliste mellemrunde 7-års.

Bestemmelser for Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste i dressur.

4-års heste direkte til finalen.

5-års heste direkte til finalen.

6-års heste direkte til finalen.

7-års heste direkte til finalen.

Copyright Ridehesten.com
Den 4-årige guldmedaljehoppe Polka Hit Fascination M, der rides af berider Dennis Kjær, er blandt deltagerne i mellemrunden. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen