Danskopdrættet hingst kåret i Holsten

05-11-2016 12:11
Avl

Der var stor tilfredshed at spore hos Stutteri Ask berider Søren Møller Rohde da han gik i ringen, for sammen med opdrætter Finn Hansen, at blive lykønsket med kåringen af Kananga

Nyheden fortsætter efter annoncen

23 unghingste blev her til formiddag kåret i Holsten, heraf blev seks udnævnt til præmiehingste. Disse hingste mødes sidst på dagen i kampen om at få en eftertragtede fløjplads. 

Der var dansk deltagelse i kåringen i år, idet kat. 42 Kananga e. Kannan/Quick Star er opdrættet af Finn Hansen i Haderslev. Hingsten blev før forbesigtigelsen i Holsten købt af Stutteri Ask, og Søren Møller Rohde fortæller at de på hingstestationen er særdeles tilfredse med købet af denne høj interessante hingst, som i forhold til Danmark er repræsentant for noget nyt og særdeles interessant blod. Hingsten opnåede kåring, og er nu på vej hjem til Stutteri Ask. 

Kåringskommissionen udpegede seks præmiehingste:

Nyheden fortsætter efter annoncen

kat. 6 Carcassonne e. Cashassini/Coriano
kat. 13 Cesul e. Casall/Calato
kat. 23 Clarksville e. Cascadello I/Canto
kat. 24 Clynelish e. Castelan I/Casall
kat. 32 Christe e. Connor/Singulord Joter
kat. 56 Unlimited e. Uriko/Casall

Målt på publikums begejstring var jublen størst over Unlimited, der i høj grad levede op til sit navn i løsspringningen i går eftermiddags. Alt er naturligvis fortsat åbent indtil afgørelsen falder omkring kl. 16 i eftermiddag. 

 

Læs meget mere om kåringen i Holsten i magasinet Ridehestens december nummer.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen