Danskerne gør det godt i B-finalerne ved UVM (video)

25-09-2021 14:01

Annika Knudsen Lorentsen

7-års B-finalen ved UVM på Zangersheide er afgjort og det lykkedes to af de danske ekvipager at ride sig ind i top-10. Her var det Stine Cassøe og Lars Trier Kjøller, som begge var fejlfrie og hurtige nok til en top-10 placering. 5- og 6-års B-finalerne er fortsat i fuld gang og her har flere danskere også leveret flotte præstationer

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe og Nala inden dagens start. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag rides der B-finaler ved UVM på Zangersheide og 7-års finalen er netop slut. Her lykkedes det både Stine Cassøe og Lars Trier Kjøller at ride sig ind i top-10 ud af 79 ekvipager. 

Stine Cassøe blev placeret som nr. 9 med Nala e. Rockland/A'Khan Z (opdr. Stald Cassøe), mens Lars Trier Kjøller med Dinapo e. Dicapo/Bøgegårdens Apollo (opdr. Peder Frederiksen) blev nr. 10. 

Banen i dag var 140 cm høj og Inge Madsen fra Dansk Varmblod, som er til stede ved UVM, fortæller, at det var en krævende bane der mødte ekvipagerne i dag. 

Søren Møller Rohde lykkedes også med at sikre sig en placering med den 7-årige hingst Action Man Ask Z e. Action-Breaker/Calvados Z. De blev nr. 19 i B-finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe og Nala efter dagens ridt. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

De andre B-finaler er fortsat i gang
Både 5- og 6-års hestenes klasser er stadig i gang, men også her er der flere danskere der er kommet flot igennem banerne. 

I 5-års B-finalen har Christian Tang Nielsen med Twilight e. Favorit Ask/Lambrusco Ask (opdr. Bøje Aagaard Pedersen), Renée Ulvsbjerg med Berntstein e. Clarimo/Lansing (opdr. Mathias Bernt Sørensen) og Rikke Haastrup med Can Talk To Me TD e. Catoki/Acorado (opdr. Trine D. Snitgaard Nielsen) og Jacob Theodor Schmidt med Bøgegårdens Gladiator e. Bøgegården Gladiola/Crelido (opdr. Stine og Jørgen Schmidt) alle redet fejlfrit. 

I 6-års finalen har Adam Sparlund Olesen med Louisiana H e. Balou/Louvre S (opdr. Bodil Hellmers) ligeledes redet fejlfrit. 

I videoen nederst kan I høre 17-årige Jacob Theodor Schmidt fortælle lidt om dagens ridt, da Inge Madsen fangede ham efter starten på den 6-årige Syvhøjegårds Unforgetable S DWB e. Untouchable/San Patrignano Cassini (opdr. Sally-Ann og Flemming Schultz), som havde et let nedslag i B-finalen for 6-års. 

Se alle startlister og resultater HER

Copyright Ridehesten.com
Jan List Christensen sidder og hygger sig i stalden. Foto: Privat
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen