Danskerne godt med på Kingsland Arena

22-05-2016 13:41

I dag har der været afviklet to Small Tours på Kingsland Arena ved Odense Horse Festival, og det har været med meget fine danske resultater

Dagens første Small Tour 140 cm for ungrytterne endte med en svensk sejr med rytteren Louise Torgersen med Zourbet Em e. Balou du Rouet/Robin Z, der klarede banen i tiden 56,58 sek. På end andenplads blev det en dansk rytter Emilie Henningsen Schæfer med Joy KLT e. Etrusco/Garibaldi 901, de kom fejlfrit gennem banen i tiden 57,28 sek.

I dagens anden Small Tour 130 cm, var der dansk dominans i toppen – her blev klassen vundet af Line Nørager Kristensen med Elmegaardens Akinos e. Bøgegårdens Apollo/Lagano. Line der efter et par års pause fra internationale stævner, er nu stærkt tilbage på konkurrencebanerne, hvilket hun beviste med dagens fejlfrie ridt i en lynhurtig tid af 56,95 sek. På en andenplads kunne man finde endnu en dansk rytter med megen succes her ved stævnet i Odense, det var nemlig Nadia Siesbye Suhr med Ginger van het Elkenhof e. Moujik de Sohan/Jewels Dominard, der kom gennem dagens bane på 58,82 sek.

Se hele klassens resultat her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen