Zibrandtsen: Han er helt fantastisk

15-07-2023 18:42

Annika Knudsen Lorentsen

Anna Zibrandtsen har redet sig til en flot andenplads med Uno Don Olympic i hans kür-debut ved det 3-stjernede stævne i forbindelse med Falsterbo Horse Show

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske dressurryttere har gjort sig særdeles godt bemærket til Falsterbo Horse Show indtil videre, og her til aften sikrede Anna Zibrandtsen med Uno Don Olympix e. Don Olymbrio/ Del Piero sig andenpladsen i den 3-stjernede Grand Prix Kür. 

Det var første gang, at Uno Don Olympic skulle gå kür, og stævnet her er hans første på Grand Prix-niveau internationalt. De opnåede 76,745 procent, og var blot 0,4 procent fra at ride sig til sejr. 

– Det er hans fjerde Grand Prix, og vi har jo haft en fantastisk international debut her, fortæller Anna Zibrandtsen blandt andet i interviewet med Ridehesten, som du kan høre det fulde af i videoen nedenfor.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danske ekvipage blev belønnet med mange flotte karakterer i løbet af deres kür, og det høje og konsekvente niveau i deres kür-debut vidner i den grad om, at Uno Don Olympic er en hest der kan gøre sig endnu mere bemærket i fremtiden. 

Klassen blev vundet af svenske Johanna Bue Boje med Mazy Klovenhøj e. Bocelli 1044/ National Zenith (opdr. Anette Karlsson), som opnåede flotte 77,105 procent. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen