Rider du bomme og serier med din springhest? (video)

05-07-2021 15:36

Annika Knudsen Lorentsen

Rigtig mange springryttere bruger en del tid på at ride bomme og serier med deres springheste, og det er der også god grund til, da det er en god måde at træne sine evner på springbanen uden at slide unødigt på hesten

Copyright Ridehesten.com
Isabelle Laursen og Simmy i gang med springtræning hos Søren Andersen. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Berider Søren Andersen, er en af dem, som ofte bruger bomme og serier i sin træning og i sin undervisning af springryttere. 

Det kræver rigtig mange træningstimer at blive rigtig dygtig til at ride, og som springrytter kan du ikke springe store spring hver eneste dag, da det vil slide for meget på hesten. Derfor kan bomme og serier være et godt alternativ til at springe bane, da man på den måde lidt oftere kan træne mange af de ting, som man skal bruge når man rider på springbanen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg bruger selv træning over bomme og serier rigtig meget, fortæller Søren, som i en træningsartikel i magasinet Ridehesten kommer med tips og inspiration til bom- og serieøvelser, som man kan træne med sin hest. 

Artiklen kan læses i det netop udkomne nummer af magasinet Ridehesten (juli 2021), og i videoen nedenfor, kan I se Søren ride en af de øvelser, som præsenteres i artiklen. Bestil magasinet HER.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing