Danskerne er klar til VM i dressur

05-08-2022 19:01

I morgen klokken 11.00 rider den første ekvipage op ad midterlinjen ved VM i dressur, og efter at der her til eftermiddag blev trukket lod om startrækkefølgen til weekendens holdkonkurrence, er starttiderne nu klar

Copyright Ridehesten.com
De fire danske ekvipager havde her til aften 15 minutter til at ride samlet på Stutteri Ask Arena. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I efterhånden flere år har vi ventet på det som skal ske de kommende dage - VM i Herning. Dressurrytterne er så småt ved så klar som de kan blive efter at de i morges var til vettjek og nu for kort tid siden har haft træning på det store stadion. 

Inden træningen blev der afholdt Chef d’Equipe-møde, hvor der blev trukket lod om startrækkefølgen, efter at elitesportschef og holdleder for dressurrytterne Anne-Mette Binder havde besluttet hvilke ryttere der skulle ride hvilken dag.

Det betyder at Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz er den første danske rytter til start i morgen, mens Carina Cassøe Krüth med Heiline’s Danciera e. Fürstenball/De Niro (opdr. Stutteri Heiline v/Line Jensen og Heine Bonde Mikkelsen) rider som anden danske rytter.

På søndag start Daniel Bachmann Andersen med Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/Michellino (opdr. Nicolai Jepsen og Tina Christoffersen) ud, mens Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos e. Vitalis/Blue Hors Hotline slutter som sidste danske ekvipage.

Lørdag den 6. august:

  • Nanna Merrald Rasmussen/Blue Hors Zack - start nummer 16 klokken 13.44.
  • Carina Cassøe Krüth/Heiline’s Danciera - start nummer 43 kl. 19.27. 

Søndag den 7. august:

  • Daniel Bachmann Andersen/Marshall-Bell - start nummer 70 kl. 15.47.
  • Cathrine Laudrup-Dufour/Vamos Amigos- start nummer 89 kl. 19.18.

Start- og resultatlister 

Livestream

TV-sendetider

Herning2022

Hør Anne-Mette Binder fortælle mere om dagens trænings samt valg af startrækkefølge i videoen herunder

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing