Danske voltigører til tops i Lier

02-06-2019 21:19

Camilla Tiefensee Schrøder

Det har været en forrygende weekend for de mange danske voltigører, som deltog ved det internationale stævne i Lier. Der var podiepladser til Danmark i flere forskellige klasser og en sejr til Julie Christensen i Children 2*

Julie Christensen på Pari Town med Sanne Lorenzen som longefører vandt children 2*. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

CVI-stævnet i Lier er nu ovre, og alle har gjort det rigtig, rigtig godt, lyder meldingen fra holdkaptajn Dorthe Ballegaard. Danmark var talstærkt repræsenteret, og hun er meget tilfreds med hele den danske trup, hvorfra flere kom på podiet.

Sheena Bendixen på Ramstein med Julie Fog-Møller som longefører sluttede af med en forrygende kür, som hun vandt med en score på hele 9,102. Det blev til en samlet andenplads kun 0,002 fra førstepladsen i senior dame 3*.

Julie Christensen på Pari Town med Sanne Lorenzen holdt fast i førstepladsen fra fredagens program og sluttede dermed som vinder af klassen Children 2* med scoren 6.786.

I Senior 1* havde Maria Tinggaard Sørensen og Clara Rasmussen igen en god runde i dag og sluttede med dagens anden- og fjerdebedste point i klassen. Maria på Boston med Pia Sørensen som longefører kom dermed også på podiet med en flot tredjeplads.

På en tysk lånehest har vores Senior 3* Pas-de-Deux Freja Linde og Maria Thingaard Sørensen vundet begge runder over det engelske par, og de er dermed vindere af klassen med 6,808 point.

I kategorien Gruppe senior 3* har den danske trup hele to hold på podiet. Senior Team Billund på Turbo af Koster med Maria Rasmussen som longerfører bevarede deres andenplads med en samlet score på 7,575. De var tæt efterfulgt af VKT Senior Team, som indtog tredjepladsen men en samlet score på 7,501 på AK's Carelato med Thomas Bisgaard som longefører.