Danske ponyryttere klar til EM i Polen

10-08-2021 17:17

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er der EM for ponyryttere i både dressur, springning og military, og den danske springlejr fortæller, at de er kommet godt frem, og at de er klar til konkurrence senere på ugen

Copyright Ridehesten.com
Det danske team. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er dressurrytterne, der skal først i aktion, når deres holdkonkurrence starter allerede i morgen, men ugen byder på EM i både springning, dressur og military. 

De danske ekvipager er kommet godt frem til Strzegom i Polen, hvor mesterskabet afholdes, og den danske springlejr fortæller, at de er topmotiverede:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har en rigtig god stemning i den danske lejr. Alle ponyerne har taget rejsen rigtig godt, og pigerne er topmotiverede. I morgen er der vettjek for springponyerne, hvor også et par af dem skal igennem en FEI-måling. For springrytternes vedkommende går det løs med første runde i holdspringningen torsdag, hvor resultaterne også tæller med videre i den individuelle konkurrence, forklarer Rikke Kjær, som er med sin datter Karoline Kjær, der er en af de ponyryttere, der skal repræsentere Danmark på springbanen. 

Både springning, dressur og military kan følges HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner