Danske Ella blev UAE mester

16-05-2024 12:04

Danske Ella Amdrup, der bare er 12 år gammel, flyttede sidste år til Dubai med sin familie. Ella har allerede haft stor succes på dressurbanen, og nu kan hun skrive endnu et topresultat på CV'et

Copyright Ridehesten.com
Ella Amdrup og P-Biebosschen Championata De Luxe. Foto: Privat.

Da Ellas familie besluttede sig for at flytte til Dubai i august 2023, var Ella så heldig at få tilbudt at ride den 12-årige pony P-Biebosschen Championata De Luxe, der ejes af Sheikh Rashid bin Ahmed Al Maktoum. Det var et tilbud, Ella og familien ikke kunne takke nej til, og det har vist sig at være en god beslutning. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.

Ella og Champi, som Ella kalder ponyen, har nemlig allerede opnået flere flotte resultater, blandt andet vandt parret FEI World Dressage Challenge i UEA, youth klassen, der blev afholdt for 12-16 årige tilbage i april i år, og nu kan de altså skrive endnu et topresultat på cv'et. I denne weekend blev der nemlig afholdt UAE mesterskaberne i dressur. De ti bedste ryttere, i hver sin kategori, der i løbet af året har deltaget til de nationale dressurstævner på tværs af UA havde kvalificeret sig til at starte på førstedagen, og deraf gik de fem bedste videre til kür dagen efter. Ella og Champi vandt førstedagen med 70,45% og gik dermed videre til kür dagen efter. Her vandt Ella også, og dermed blev ekvipagen Championata De Luxe UAE mestre for juniorer. Ella red på det højeste niveau, der er for juniorryttere. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.

Ella skriver på sin Instagram, at Champi var helt fantastisk hele weekenden, og at hun nød at ride deres allerførste kür til deres fantastiske musik. Parret har kun dannet par i otte måneder, så det er et imponerende flot resultat. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner