Danske Alina vinder Grand Prix Kür

15-09-2014 13:38

Dansk varmblodshoppen Alina vandt i går med amerikanske Arlene Page i sadlen den trestjernede Grand Prix Kür i belgiske Zandhoven

Copyright Ridehesten.com
Arlene Page og Alina - her ved Falsterbo Horse Show tidligere i år.

Flere DV-heste var til start i weekendens CDI3* i Zandhoven, Belgien, og det blev til flere placeringer.

Fredag var det belgiske Natasja Van Den Bogaert, som opnåede en 10. plads på bronzemedaljehoppen Corinna e. Crelido/Loran (opdr. Stutteri Hove v/Gitte Søgaard og Poul Hove) med en score på 66,947%.

I fredagens Grand Prix var det lige ved og næsten for amerikanske Arlene Page og sølvmedaljehoppen Alina (tidl. Alina Lindebjerg) e. Michellino/Diamant (opdr. Ulla og Kristian Bech), da de med 68,700% opnåede en flot andenplads.

Britiske Belinda Skipper på DV-vallakken Capetto Vestervang e. Come Back II/Chrevi’s Cavallo (opdr. Ivar Sørensen) red sig til en syvendeplads i lørdagens Grand Prix Special med en score på 64,843%.

Samme dag var Natasja Van Den Bogaert og Corinna atter i vælten og opnåede en ottendeplads i Intermediaire I med 66,289%. I søndagens Intermediaire I Kür blev det dertil til en 11. plads med 67,000%.

Dagen og stævnet sluttede af med ren triumf for Dansk Varmblod, da Arlene Page og Alina red sig til sejr i Grand Prix Kür med en flot score på 72,500%.

Se flere resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen