Grand Prix-sejr til Mikala og My Lady

28-03-2015 12:57

Danske Mikala Gundersen og My Lady har allerede snuppet flere topplaceringer under denne sæson af Global Dressage Festival i Wellington, Florida, og i går blev det til endnu en sejr i Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Mikala Gundersen og My Lady. Foto: copyrightSusanJStickle.com

Mikala Gundersen og My Lady e. Michellino/Ritterstern (opdr. Yvonne Lindholm) vandt gårsdagens CDI3* Grand Prix ved Global Dressage Festival i Wellington, Florida, med en samlet score på 73,380%.

Gundersen og My Lady er den anden mest vindende ekvipage ved denne sæson af Global Dressage Festival, kun overgået af en anden dansker, nemlig Lars Petersen og Mariett e. Come Back II/Sidney (opdr. Gunnar Mousten).

- Hun var rigtigt god i dag. Hun føltes fantastisk, og da jeg kom ind på opvarmningen, var hun så smidig i min hånd, lige som smør, udtalte Mikala, der med My Lady er én af tre ekvipager, der vil repræsentere Danmark ved World Cup-finalen i Las Vegas i april (de to andre er Lars Petersen og Mariet samt Agnete Kirk Thinggaard på Jojo AZ).

- Hun var så fin, blød og afslappet. Jeg overvejede, om vi skulle starte dette stævne , og jeg er så flad for, at jeg gjorde det, fordi vi blev inviteret til World Cup-finalen i Vegas, og jeg vidste ikke, og jeg vidste ikke om det ville være det rigtige at starte hende her igen eller ej, forklarede Mikala; - Der var nogle ting, jeg havde arbejdet med hjemme, som jeg ville arbejde med på stævnebanen, og det fik vi virkelig gjort i dag.

- Hun er bare på frisk og klar. Hun nød at komme her i dag og gå ned ad midterlinjen. Det er det vigtigste for mig, at hun gerne vil gå ind på banen og gøre det godt, sluttede Mikala.

Andenpladsen i klassen gik til amerikanske Lisa Wilcox på Denzello e. De Niro/Rohdiamant med 72,160%, mens både tredje- og fjerdepladsen gik til amerikanske Arlene Page på henholdsvis Woodstock e. Havel/Contango med 71,840% og på den danske sølvmedaljehoppe Alina (tidl. Alina Lindebjerg) e. Michellino/Diamant (opdr. Ulla og Kristian Bech) med 71,700%.

Kilde: pressemeddelelse

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen