Dansk top-3 i Falsterbo (video)

13-07-2023 14:47

Annika Knudsen Lorentsen

I dagens semifinale for 7-års dressurheste lykkedes det tre danske ekvipager at besætte de tre bedste placeringer, og sejren blev sikret af Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

De flotte danske præstationer ved Falsterbo Horse Show 2023 fortsætter, og i dagens semifinale for 7-års heste dominerede de danske dressurryttere. 

I alt var der 27 ekvipager til start, fire danske, og de tre af dem besatte de tre bedste placeringer. Sejren gik til Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory e. Era Dancing Hit/Benetton Dream (opdr. Annette Bugge og Claus Hansen) som opnåede en samlet score på 80,297 procent.

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory, og Susannes partner Steffen Kristensen. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Klassen blev bedømt at to dommere, den ene bedømte øvelserne i programmet, mens den anden gav karakterer for gangarter, løsgjorthed og kapacitet. Åtoftens Dancing Memory blev belønnet med et 9-tal i kapacitet, mens gangarter blev tildelt henholdsvis 8,7, 8,7 og 8,5 i karakter. 

Åtoftens Dancing Memory blev tidligere på året solgt til Anna Munkebo, mens Susanne Barnow, som før var medejer af vallakken, fortsætter ridningen af den talentfulde vallak året ud. Hør Susanne fortælle mere om hesten og dagens præstation, samt planen for lørdagens finale i videoen nederst. 

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Andenpladsen i klassen blev ligeledes dansk. Her var det Nadja Aaboe Sloth der red vallakken Satchmo e. Hesselhøj Donkey Boy til 76,857 procent. Satchmo fik blandt andet 8,5 i både trav, skridt og kapacitet. 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth med Satchmo. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

På tredjepladsen blev det danske Anna Zibrandtsen med Sevilla e. Vivaldi/ Samarant, som i dag opnåede 75,222 procent og dermed red sig i finalen sammen med de to førnævnte danske ekvipager. Finalen afholdes på lørdag og er åben for de bedste ekvipager fra i dag.

På dressurbanen fortsætter dagen med finalen for de 5- og 6-årige dressurheste. 

Start- og resultatlister. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing