Dansk succes på de udenlandske baner

25-10-2016 09:23

Mens de fleste øjne har været rettet mod Odense Hors show herhjemme, havde flere danske ryttere taget turen til udlandet. Her er det blevet til flere flotte sejre og placeringer, både i dressur og springning

Copyright Ridehesten.com
Olivia Nistrup Lamm på San Dior
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved stævnet i franske Le Mans fik to danske unge ryttere vist det danske flag. Det blev nemlig til flere placeringer for Natalie Hering på Litvinenko Sjælstofte e. Imperio/ Pidroneur (Opdr. Annette Olesen og Søren Rasmussen) og Olivia Nistrup Lamm på San Dior e. Sandro Hit/Davignon.  I fredagens CDIJ klasse blev det til en 6. plads for Natalie og Litvinenko med 68,604%, mens det samlet blev til placeringer alle tre dage. Søndagens kür resulterede i en 2. plads til Olivia og San Dior med 71,667%.
En endnu yngre rytter end de to juniorer, Emilie Thornby Ffinch var også til start i pony klasserne. Hun opnåede placeringer med begge sine ponyer, Boogie De L'aube og Truly Yours blandt andet med over 70%.
Se resultater HER

Som eneste dansker var Sofie Halling taget til Kronenberg i Holland. Her blev det til en andenplads i CSI1* small tour på Toftehøjs Carat e. Coronet Ask/Diamant (Opdr. Berit og Jens Jensen) i en klasse med 53 startende ekvipager. 
Se resultater HER

Copyright Ridehesten.com
Hans Ley på Kongs Babados
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere springryttere havde taget turen ud af Danmark for at starte, her i blandt Hans Ley og Frederikke Strøm, som var til start i polske Leszno. Her blev det dansk succes fra starten, da Hans Ley og Kongs Babados vandt CSI2* small tour klassen i fredags. En fejlfri tur og næsten to sekunder hurtigere end klassens nummer to gav ham sejren i klassen med spring på 125 cm. Lørdag blev det til en andenplads også i small tour for Hasn og Babados, mens Frederikke Strøm og Nat King Cole blev nummer fire i CSI1* small tour både fredag og lørdag.
Se resultater HER

Sidst men ikke mindst var danske Jennifer Fogh Pedersen som til daglig bor i Tyskland til start i Spanien. Her blev det til en række resultater på flere forskellige heste. Blandt andet en femteplads på Class de Light HU e. Calato/Stakkato i CSIYH1* og to fjerdepladser på Apart e. Eurocommerce Washington/Heartbreaker i CSI2*.
Stævnet fortsætter i denne uge, hvor Jennifer i skrivende stund er til start i en klasse. Se resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen